Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2014 02:23 - 15 Неща, които трябва да кажете през живота си !!!
Автор: nestorow Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 742 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.12.2014 04:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image    Преди да сте си отишли от този свят, има някои неща, които наистина трябва да изречете на глас. Те не са сложни. Те не са поезия. Те са кратки изречения с голямо значение. По всяка вероятност голяма част от тях вече сте ги казвали, а за останалите все още има време. Сверете и ако трябва, попълнете пропуските.
 
1. „Обичам те!” Всички копнеем да кажем това на някога и да ни го кажат на нас
     2. „Страх ме е!” Страхът е предимство. Той може да ви спаси от опасност и ви предупреждава за неприятности. Не пренебрегвайте тръпките, които се движат нагоре и надолу по гръбнака.

       3. „Реших!” Автономия превръща всяка скучна дейност в акт на съдбата.

       4. „Ще опитам!” Винаги се стремете към това да опитвате, колкото и невъзможно да ви се струва.

       5. „Това съм аз!” Не пропускайте възможността да го кажете на хората, които искат да ви променят. Енергията, която ще изразходвате да се преструвате на такъв какъвто не сте, може да бъде инвестирана в нещо много по-смислено и продуктивно.

       6. „Напускам!” Не всичко е идеално. Доста често работата не е това, което очакваме, или искаме. Тогава трябва да имате куража да кажете "напускам". В противен случай ситуацията няма да се подобри , ако останете просто, защото нямате куража да изречете тази дума. Това ще навреди както на вас, така и на колегите ви.

       7. „Съжалявам!” Една от най-ценните думи. Тя отваря толкова много врати и ни носи облекчение. Но не трябва просто да го кажете – трябва да го чувствате, да сте искрени.

       8. „Мога да се справя по-добре!” Колкото по-скоро го кажете, толкова по-близо сте да го превърнете в реалност.

       9.  „Благодаря ти, че направи това възможно!” Това е важно изречение, тъй като почти никога в живота си не правим нещата сами. Ние се движим непрекъснато обградени от други хора, които ще бъдат поласкани от тези прости думи.

       10. „Вярвам в това!” В Бог, в работата, в човек, в идея – трябва да насочите вярата си в нещо, за да се чувствате по-пълноценни.

       11. Оцелях!” Моментите на стрес ни правят по-силни и превръщат живота ни в по-вълнуващ.

       12. „Прибрах се!” Домът е началото и краят на всичките ни приключения и всички имаме нужда след напрегнат ден да се приберем вкъщи и да кажем прибрах се!

       13. „Късметлия съм!” Какво по-прекрасно нещо от това. Доказано е, че дори и да сте разстроени  и започнете да си внушавате, че сте щастлив и си мислите положително настроението ви ще се промени, в положителна посока.

       14. „Искам това!” Поискайте си. Няма нищо по-естествено от това. Така ще получите това, което желаете от другите.

       15. „Колко добре изглеждам!” Това ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-уверени.  


Тагове:   love,   блог,   неща,   Blog,   успех,   Нестор,   Попово,   15,   obich,   strah,   nestor,   nestorov,   nestorow,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nestorow
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 18616
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031